Overslaan en naar de inhoud gaan

Top navigation

Common Ground geselecteerd voor het Theaterfestival

Common Ground, onze voorstelling i.s.m. Benjamin Vandewalle en Kunstencentrum Vooruit, is geselecteerd voor het Theaterfestival. Het is een fantastische erkenning als één van de 15 beste theatervoorstellingen van afgelopen theaterseizoen. Wij zijn trots!

Een lovend juryrapport

Common Ground, onze voorstelling i.s.m. Benjamin Vandewalle en Kunstencentrum Vooruit, is geselecteerd voor het Theaterfestival. Het is een serieuze erkenning beschouwd te worden als een van de 15 beste theatervoorstellingen van afgelopen theaterseizoen. We zijn dan ook super trots.

Dit vond de jury ervan
"De fraaie dansproductie Common Ground, van Benjamin Vandewalle en twee dansers met downsyndroom bij Platform-K, heeft een sympathieke intentie: de dansers gaan ‘op zoek naar een gedeelde taal’, aldus de PR-tekst. Maar in werkelijkheid is Common Ground een hoogst artistieke, weerbarstige en behoorlijk grensverleggende productie. Behalve de geslaagde esthetiek en de opzwepende energie, afgewisseld met ontroerende momenten van verstilling, ligt de kracht van deze voorstelling in het effect dat de productie heeft op de toeschouwer."

Common Ground zal spelen op 4 en 5 september in de Studio in Antwerpen. 
Op de website van het TheaterFestival vind je meer info en kun je een plaats reserveren. 

Lees hier onze interviews met Kobe, Hannah, Benjamin en Fulco.