Overslaan en naar de inhoud gaan

Top navigation

Onze danser Oskar kaapt de media

Je kon de afgelopen dagen bijna niet naast Platform-K-danser Oskar Stalpaert kijken. Het filmpje waarin hij spontaan begint te dansen op de tonen van een vleugelpiano aan het station Gent Sint-Pieters ging viraal. Oskar mocht het gaan uitleggen in Gert Late Night en zanger Sioen vroeg hem om een dansevent in Gent te openen.

Kom op 21 september mee dansen met Oskar en Sioen

123 -piano, een project van de stad Gent en muzikant Frederik Sioen, is een groot succes in Gent. Op mobiele piano's verspreid in de stad mag iedereen deuntjes spelen. Platform-K danser Oskar liet zich vorige week helemaal gaan bij de piano aan het station Gent Sint-Pieters. Zijn mama Els maakte er deze video van, die helemaal viraal ging. Na een week was het filmpje al 133.000 keer bekeken.

De Gentse zanger Sioen is een van de initiatiefnemers van 123-piano. Hij was zo onder de indruk van Oskars intuïtieve dansbewegingen, dat hij hem uitnodigde voor een improvisatie-dansevenement onder de Gentse stadshal.

Kom jij ook mee dansen? Modern, jazz, hiphop, ballet, tapdans,.. iedereen is welkom! Het wordt een heus feest.
Place to be: Stadshal, 21 september 2018 van 20u tot 22u

Volg alle info via het Facebook-event

Herbeleef Oskars mediaparcours

Proefsessies voor nieuwe dansers op 12 en 13 september

Op 12 & 13 september 2018 zetten we onze deuren open voor nieuwe dansers. Je kan die namiddagen gratis proeven van onze danslessen en kennismaken met ons team.

Praktisch: 

  • Data: 12 & 13 september 2018, 14:00 – 17:00
  • Locatie: Platform-K, Koning Boudewijnstraat 51, 9000 Gent (van hieruit gaan we naar de danszaal)
  • Wat: Actieve dansworkshop (1,5u) met nagesprek (1,5u)
  • Selectie: Tijdens de proefsessies selecteren we nieuwe deelnemers voor de dansopleiding. We kijken naar de motivatie en het talent om te bewegen. Je hoeft zeker nog geen volleerd danser te zijn, maar wel iemand die openstaat om te leren en te groeien.
  • Inschrijven: stuur een mailtje naar inschrijvingen@platform-K.be met daarin: je contactgegevens (naam, adres, tel, mail, geboortedatum) en wat meer info over jezelf (interesses, motivatie, inspiratie, nodige ondersteuning).