Skip to main content

Top navigation

Open Mondays & Fridays - Hiatus & Platform-K

In september bundelen Platform-K en het dansgezelschap Hiatus hun krachten om vier gezamenlijke workshops te organiseren: twee op vrijdagen in Gent en twee op maandagen in Brussel. Ongeacht je achtergrond en ervaring kun je deelnemen. Verken nieuwe dansoefeningen en deel je passie voor beweging tijdens deze inclusieve workshops.

Hiatus, gevestigd in Brussel, heeft talloze choreografische werken en participatieve projecten gecreëerd die aandacht schenken aan de connecties tussen mens en omgeving. De ontmoeting tussen Platform-K en Hiatus kwam tot stand via het gedeelde concept van 'Open Days', die bij Hiatus elke maandag plaatsvinden en bij Platform-K een bekend concept op vrijdag zijn.

Sinds oktober 2022 staan onze deuren elke vrijdag open voor de 'Open Fridays'. Tijdens deze dagen kunnen geïnteresseerden kennismaken met de hedendaagse danstraining van ons dansgezelschap. We delen tools en methodes om te collaboreren, communiceren en samen te dansen in een all-inclusive context. Tot nu toe zijn het bijzonder fijne namiddagen geweest, vol uitwisseling en interactie op alle vlakken.

De 'Open Mondays' van Hiatus zijn een reeks workshops gegeven door dansers van het gezelschap, vaak in duo's. Ze delen oefeningen uit hun danspraktijk met iedereen die zin heeft om te bewegen, te ontdekken en te verkennen.

Voor de workshops 'Open Mondays & Fridays' werken dansers/docenten van zowel Platform-K als Hiatus een maand lang samen. Je kunt je afzonderlijk registreren voor elke sessie.

 

WAAR & WANNEER?
Vrijdag 8 september, 14:00-16:00, vierNulvier Gent
Maandag 11 september, 18:00-20:00, P.A.R.T.S. Brussel
Vrijdag 22 september, 14:00-16:00, vierNulvier Gent
Maandag 25 september, 18:00-20:00, P.A.R.T.S. Brussel

VOOR WIE?
Voor iedereen! De workshops worden gegeven in het Engels en Nederlands.

HOE?
Klik hier om je in te schrijven, we vragen een bijdrage van 5 euro per workshop

Weet je niet wat je kunt verwachten? Bekijk dit verslag van één van onze vorige edities