Top navigation

Compagnie

Omdat dansers met een beperking momenteel weinig toegang vinden tot een reguliere dansopleiding, leiden wij hen op tot professioneel danser. De dansers in opleiding nemen we mee in residenties en voorstellingen. Tot onze compagnie behoren momenteel volgende dansers.
Zij dansen sinds 2013 mee in voorstellingen en residentietrajecten.

 

Kobe Wyffels

Kobe danst sinds 2012 bij Platform-K. Hij was te zien in “Moving Tales”, “The beast in the jungle”, “Monkey Mind” en “Common Ground”. Zijn kracht en inleving maken van Kobe een charismatische danser.

Hannah Bekemans

Hannah danst van jongs af aan ballet en streetdance. Sinds 2015 danst ze bij Platform-K. Hannah is te zien in “Monkey Mind” en “Common Ground”. Haar expressieve handen, gelaatsuitdrukkingen en flexibiliteit zijn haar grootste specialiteit.

Sarah Snoeij

Sarah danst sinds 2013 bij Platform-K. Samen met Hendrik Lebon werkte ze aan “In her eyes”, een solo als resultaat van de residentie i.s.m. De Grote Post. Sarah doet ervaring op als co-docent in danslessen en workshops, o.a. bij Kopergietery. Haar meelevendheid en zachte bewegingskwaliteit zijn haar grootste troeven.

Fernando Amado

Fernando danst sinds 2015 bij Platform-K. Fernando is afkomstig uit Argentinië en heeft het zuiders ritme in zijn aderen. Fernando is te zien in “Monkey Mind” en zal in 2019 een residentie in de Grote Post doen samen met Ivan Sacho. Fernando’s vloeiende bewegingen, zijn rijke verbeeldingswereld en zachte kwaliteit zijn Fernando’s sterktes. 

Véronique Mees

Véronique danst sinds haar zestiende bij Goele Van Dyck (Nat Gras) en sinds 2015 bij Platform-K. In het najaar van 2016 danste Véronique samen met drummer Jens Bouttery en o.l.v. choreograaf Quan Bui Gnoc in “Sculpture”’, de eerste residentie van Platform-K i.s.m. CAMPO. Haar hoekige, grote bewegingen zijn Véronique danssignatuur.

Ivana Pellegrims

Ivana danst sinds 2013 bij Platform-K. Ivana was te zien in “Suspicious Portraits” en “You et Vous”. Ivana geeft een grote expressie en zeggingskracht aan een minimum aan bewegingen.

Dansers in opleiding

Juki Rosiers 
Oskar Stalpaert 
Zanne Boon 
Remco Sabbe 
Omar Sabbe 
Michaël Vandenbussche
Julia Dierens
Churrly Hennebert
Khalid Idriss
Lieven Mels 
Anna Dujardin