Skip to main content

Top navigation

Platform-K zkt. dansers met passie en talent

Onze danswerkplekken in Gent en Brussel staan opnieuw klaar om nieuwe dansers te verwelkomen. Ben jij of ken jij iemand die de droom heeft om een danscarrière op te zetten, maar behoefte heeft aan een inclusieve omgeving en ondersteuning? Doe mee met onze jaarlijkse proefsessies en ontdek of Platform-K de juiste keuze is voor jou!

Platform-K is een hedendaagse dansopleiding voor personen met een beperking, talent en ambitie om professioneel te groeien als danser. De danswerkplek stoomt je klaar als professioneel danser. Want om door te groeien naar het podium heb je dansbagage, zelfvertrouwen en ervaringen nodig. Precies dat bieden we in de danswerkplek: een professionele context voor de ontwikkeling van jouw talent en ervaring.

Elk dansseizoen zet Platform-K de deuren open voor nieuwe dansers. Die kunnen instromen op instroomniveau op woensdagen. Starten aan de opleiding verloopt via selectie. Je kan gratis komen proefdraaien in september en aanvoelen of het iets voor jou is.

Neem deel aan minimum twee proefsessies tijdens de maand september.
Na deelname bekijken we samen of je in aanmerking komt voor de dansopleiding. We verwachten absoluut geen uitgebreide dansbagage maar wel een zeker talent om te bewegen en dansen. Ook motivatie om te groeien is noodzakelijk

Wanneer?
Proefsessies gaan door op woensdagen 7 – 13- 20 -27 september.
Van 10:00-16:00.

Waar?
Gent: Kunstencentrum Viernulvier, Sint-Pietersnieuwsstraat 23, 9000.
Onze studio bevindt zich op de eerste verdieping. Er is een lift.

Brussel: P.A.R.T.S, Van Volxemlaan 164, 1190 Brussel.
Er zijn geen verdiepingen en aanduidingen worden voorzien.

Hoe? 
Inschrijven via deze link

Vragen?
Contact danswerkplek Gent: Frauke.seynnaeve@platform-k.be
ontact danswerkplek Brussel: Brecht.vanvliet@platform-k.be